Marvel: Zwitsers zakmes voor slechthorenden

Terug naar overzicht/Blog

Marvel: Zwitsers zakmes voor slechthorenden

Phonak introduceert hun nieuwste multifunctionele wonder: de Phonak Marvel. Een hoortoestel dat een uitzonderlijke geluidskwaliteit combineert met alle innovaties van de afgelopen jaren uit de hoorbranche. De Marvel is namelijk oplaadbaar en kan direct streamen vanaf iedere smartphone, tablet en tv.

Phonak Marvel connects
Direct streamen vanaf elke smartphone, tablet en tv. En dat is mogelijk met de Phonak Marvel. Het hoortoestel heeft namelijk een ingebouwde bluetooth functie. Die bluetooth mogelijkheid zorgt ervoor dat de Phonak Marvel kan connecten met enorm veel apparaten in de consumentenelektronica. Ongeacht het merk. Dus ook Apple, Android etc. En dat allemaal zonder extra veel stroom te gebruiken.  

Eersteklas geluid
Phonak staat natuurlijk al bekend om haar geluidskwaliteit en goede spraakverstaan. Maar de Marvel doet daar nog een schepje bovenop. Door jarenlange ontwikkeling, onderzoek en natuurlijk ervaring heeft Phonak de AutoSense OS gevormd. Het verzetten van het programma in elke luistersituatie is iets wat men natuurlijk niet altijd graag meer via het knopje op het hoortoestel wil doen. Het geavanceerde AutoSense OS doet het voor je! Op het juiste moment herkent dit technische hoogstandje welk luisterprogramma gewenst is en activeert dat voor de gebruiker. Vanaf de eerste aanpassing ervaar je een uitmuntende geluidskwaliteit ongeacht de situatie. Je verstaat beter en hoeft minder luisterinspanning te leveren in rumoer. Of ervaart de meest rijke geluiden bij het luisteren van muziek of een tv-programma.

Oplaadbaar
Ook met de bluetoothfunctie en de eersteklas geluidskwaliteit biedt een volle accu van de Phonak Marvel een volle dag luisterplezier. De accu heeft een levensduur van 6 jaar en hoeft tussentijds niet vervangen te worden. Een sterke accu dus. Die ook nog eens minder kans heeft op storingen. Want door het ontbreken van de batterijlades, maken vuil en vocht bijna geen  kans meer.

Behoorlijk revolutionair dus, de Phonak Marvel. Iets voor jou? Kom eens langs en start een gratis proef!